RESULTAT og INDVIRKNING:

Vi arbejder hånd i hånd for at give et smil til hårdte ramte familier, enker, handicap og forældreløse børn.

Læs mere100% DONATIONSPOLITIK

Vores mission

En verden hvor alle har adgang til vand.

Til alle vores værdsatte donationsgiver, kunder,          ærede partnere, ambassadører og elskede frivillige: 

TAK

Blive involveret

Red et liv

BLIV EN DEL AF NOGET FANTASTISK! 

Som medlemspartner støtter du AQUASHARING fast hver måned, og er med til at se efter en forældreløs og forsøger ham.

3 opnåelige mål

 

VAND FORANDRE ALT.  

VAND er bare et tryk væk i Danmark, men for millioner i udviklingslande, er det bare ikke så nemt.

1 ud af vores 10 medborgere på jorden, har ikke rent vand tæt på hjemmet. Overalt i verden står kvinder og piger tidligt op om morgen for at hente vand, nogle går flere timer hver dag. Ofte er deres vandkilde forurenet med menneskeligt eller animalsk affald. TYFUS, DIARRÉ, KOLERA OG UTALLIGE PARASITTER som forårsager sygdom og endda død.

1 ud af 5 personer på planeten har ikke en anstændig toilet og 2 ud af 5 familier mangler hygiejne faciliteter og kenskab til god hygiejne.

VAND påvirker UDDANNELSE, SUNDHED, FATTIGDOM, KVINDER OG SPECIELT MØDRE OG BØRN.

Vandrelaterede sygdomme forårsager en af hver fjerde barnedød i verden.

Faktisk dør et barn hvert 20. sekund fra mangel på rent vand, det er 4.000 om dagen og 1,5 millioner om året

KAN VI FORADNRE DETTE?

AquaSharing bringer rent vand til samfund rundt om i verden og giver kapital til at udvikle finansielle produkter og andre tjenester til støtte forsyningskæde og øge tempoet i adgangen til sikkert vand og sanitetstjenester.

 • ved boring af brønde
 • beskyttelse af eksisterende vandkilder
 • etablere anstændige toiletter
 • og undervise familier om sanitet og hygiejne

Med vores hjælp har familier nem adgang til vand og vigtigst af alt er vandet sikkert og det redder liv, giver børn en sund fremtid og hver landsby med rent vand, betyder hundredvis flere sunde børn og hundreder flere smil og FRIHED.

Den tid de brugte på at hente vand, kan de bruge på at lære at læse og skrive, tjene penge og ellers hjælpe deres familie og slægt. Nogle KVINDER i Afrika bruger mere tid på at hente vand end resten af deres daglige forpligtigelser som madlavning, samle træ til bål, rengøring mv.

Donér nu og få en gavekort eller gave samt tak for støtten. 

AquaSharing

Bæredygtig adgang til sikkert og rent drikkevand

1 Rent drikkevand: Det er en grundlæggende menneskerettighed – 844 millioner mennesker har ikke adgang til rent vand.

Adgang til sikkert vand er en af de mest effektive måder at støtte individuel og kollektiv udvikling på. Vandprojekter kan dog svigte på grund af manglende integreret tilgang. Problemer kan variere fra uhensigtsmæssigt indledende design til brudte pumper, ingen vedligeholdelsestræning og forurenede vandpumper som følge af manglende sanitetsfaciliteter og usund hygiejnepraksis.

2 Anstændige toiletter: 2,3 milliarder mennesker – en ud af tre – har ikke adgang til et anstændigt toilet. Mange er tvunget til at gå i det åbne og sprede dødelige sygdomme.

Kvinder der går på toilettet uden for, risikere at blive udsat for chikane og endda angreb, og piger dropper ud af skolen, fordi de er ude af stand til at styre deres menstruation. Enhver chance for en uddannelse og en bedre fremtid for dem er tabt.

Toilet er noget, alle bør tage for givet – hjemme, skole, arbejde og på offentlige steder. Det er en grundlæggende menneskerettighed, som beskytter folk mod farlige sygdomme.

Regeringerne har for lang tid forsømt hygiejnen, hvilket resulterer i en alvorlig mangel på kompetencer, ressourcer og systemer for at sikre, at alle har adgang til et toilet, der effektivt bortskaffer menneskeligt affald.

3 Hygiejne: Mange mennesker er ikke klar over, at god hygiejne er en livredder. God hygiejne maksimerer fordelene ved rent vand og ordentlige toiletter, holder folk sunde, så de kan gå i skole eller tjene penge.

Noget så simpelt som håndvask med sæbe kunne halvere antallet af tilfælde af diarré. Men mange mennesker er ikke opmærksomme på sammenhængen mellem hygiejne og sundhed, og det giver mulighed for spredning af dødelige sygdomme.

Selv når folk har viden om at foretage positive ændringer, mangler de ofte sæbe eller adgang til vaskefaciliteter.

For at opnå ægte langsigtet bæredygtighed er det ikke nok at give adgang til vand. Vi tror på den kombinerede evne til at give adgang til sikkert vand, ordentlige toiletter og god hygiejnepraksis er grundlæggende for at omdannelse af liv og samfundsudvikling på.

100 % donationspolitik AquaSharing lover at bruge hele din donation i Danmark eller der hvor du ønsker det.

VORES TILGANG

 • For at omdanne liv leverer vi vandhaner og toiletter, kampagne for forandring og opbygning af lokale folks færdigheder.
 • Intet af vores arbejde er outsourcet til andre agenturer, dette forhindrer eventuelle interessekonflikter, og vi tager fuldstændig ejerskab for at levere bistand og opfylde projekter med absolut gennemsigtighed og integritet.
 • Vi samler lokale ledere, organisationer og borgere til at styrke mennesker gennem aktiv deltagelse i vores projekter.
 • Vandudvalg oprettes for at sikre, at der er gennemsigtighed i alt vores arbejde og for at sikre, at projektet bliver en integreret del af samfundslivet.
 • Vores indgreb tager i gennemsnit fem års arbejde på området, fordi vi ønsker bæredygtig forandring. Bedre sundhed, bedre mad, bedre hygiejne, bedre indkomster.

 

 

Fonden AquaSharing er forpligtet til en unik 100% donationspolitik. Hver øre af modtagne donationer bruges udelukkende til det velgørende formål. Alle administrationsomkostninger er dækket af:

 • Donationer specificeret til administration.
 • Indtægter fra erhvervsaktiviteter
 • Sponsorater
 • Frivillig
 • Fundraising
 • Corporate engagement

Vores 100% donationspolitik betyder, at hver eneste krone du donerer bruges til at betjene dem i nød, ikke administrative eller overhead omkostninger; som enten er dækket af direkte donationer selv eller ved hjælp af gavehjælp. Denne unikke politik sætter os adskilt fra de fleste internationale ngo’er og er det ledende princip i organisationen.

 • Din donation er fradragsberettiget. Hvis du oplyser dit CPR- / CVR-nummer, sørger vi for at indberette din donation til skat. Der kan årligt opnåes fradrag for donationer op til 16.300 kr.
 • Vi respekterer dit privatliv. Vi deler aldrig dine oplysninger med nogen anden organisation eller velgørenhed til deres brug.
 • Vi er dedikeret til at arbejde så åbent og transparent som muligt, så du kan være sikker på, at din donation vil gøre en varig forskel

Mød os

Gulfraz Gulzar Hussain

CEO

Wassem Hussain

 FORMAND OG ISLAMISK ANSVARLIG

Mikael Ali

INTERNATIONAL KOORDINATOR

iYAZ MADMOOD

ØKONOMI- OG REGNSKABSANSVARLIG

Det urokkelige engagement og den uvurderlige støtte fra vores stiftende partner er det, der sikrer succesen af ​​vores programmer, og hvad der inspirerer os hver dag.

STØT OG RED LIV