RESULTAT &  INDVIRKNING:

AFRICA 2019: 

I ER FANTASTISKE!

Det koster under 9 kr, at give en person i Uganda et varmt nærende måltid og drikkevarer. Sammen kan vi gøre en forskel for disse.

Vi deler mad ud hver dag i ramadan måned til mere end 300 familier i Africa. Disse mennesker er ikke vant til ris og kød, som du kan se på vores facebook side, er der rift om varme retterne – især mødre og børn er hård trængte i disse tider.

Husk selv små beløb kan gøre en forskel for folk i nød.

Donér nu via Mobilepay på 25906010 og mærk “Varme retter”. Det koster under 9 kr, at give en person i Uganda et varmt måltid og drikkevarer. Sammen kan vi gøre en forskel for disse

Hjælp til børn

Mange har ikke en mulighed for at købe kager og andre søde sager til EID, men i år har vi gjort vores bedste for at give børnene og familierne en god EID.

Vores frivillig har købt tøj til 576 børn, ud af dem er 67 forældreløse i følgende 3 landbyer i Uganda : Katira village, Karapatta village, and Kerekerene village.

Hjælp os med at hjælpe flere børn og gøre denne Eid til et højdepunkt i deres hverdag. Det koster kun 75 DKK, at give et barn nyt tøj og sko I disse landsbyer beliggende I Uganda

ASIEN 2019:

Hjælp til BØRNENE i Pakistan og Afghanistan med en bedre hverdag!

Vi arbejder hånd i hånd for at give et smil til hårdt ramte familier, enker, handicap og forældreløse børn.

Ramadan Indsamling 2019 | DKK 1.300.139,-

Hos AquaSharing indgik vi ramadan med en målsætning: At kunne hjælpe så mange brødre og søstre, i nød som overhovedet muligt, og sikre at de modtog hver eneste krone.

Alhamdulillah, så har vi overgået alle former for forventninger og mål, som vi har haft internt, på grund af Allahs vilje og dermed jeres donationer, som vi er utrolige og evigt taknemmelige for. Donationerne har været så ekstraordinær at vi har kunne hjælpe andre gennemsigtige organisationer, med at kunne fundraise til deres projekter, h.ib. Dansk Islamisk Center.

Påtrods af at Ramadan er overstået, så stopper arbejdet ikke, og vi vil med jeres hjælp, arbejde endnu mere for, at hjælpe endnu flere i nød.

Vores mission

En verden hvor alle har adgang til vand.

Til alle vores værdsatte donationsgiver, kunder,          ærede partnere, ambassadører og elskede frivillige:   

TAK

Blive involveret

Red et liv

BLIV EN DEL AF NOGET FANTASTISK! 

Som medlemspartner støtter du AQUASHARING fast hver måned, og er med til at se efter en forældreløs og forsøger ham.

MELLEMØSTEN 2019:

ET GODT TILBUD TIL ALLE – GRIB CHANCEN 

Lækker Medjoul dadler fra Palæstina .

STØT med 100 kr og vi giver en gave bestående af 1 kg. lækker Medjoul dadler fra Palæstina.

Et projekt, hvor al salg går ubeskåret til lokalsamfundet i Palæstina og vær med til at skabe sadaqa jariya med din donation. Vi hjælper med etablering af daddel farme og omsætte høsten ved bla. at købe dem og bruge dem som en del af vores ramadangaver.

Du har enten mulighed for at støtte dette projekt ved at købe disse dadler eller blot donére – valget er dit. Uanset valget hjælper du med at etablere disse daddel farme og skabe rizq for alle disse mennesker som er involveret i etablering og høstning af dadlerne

100% donationspolitik

0% administrationsgebyr

Hjælp til nødlidende i Palæstina

 

BEGRÆNSET ANTAL – Hjælp os med at få flere dadler hjem

En hver krone tæller. 

STØT vores daddel projekt Dates4Charity i Palæstina, hvor vi hjælper folk i lokalsamfundet med at etablere og forsørge sig selv. Det er en gylden mulighed for at donére til dette projekt eller købe dadlerne og støtte andre. Projektet har 100% donationspolitik, og derfor går hver en krone til formålet.

Vi begyndte i mellemøsten med et samarbejdet med The Date Project, hvor de gav 100 % profit til velgørenhed, via SKT Wellfare, som har 100 procent donations politik.

Både kvaliteten af dadlerne og donationsstørrelsen fra The Date Project til velgørenhed, kan gøres bedre i den velsignet måned, hvor alle muslimer er gavmilde og åbner deres faste med dadlerne.

Men donation på under 10 kr. stoppet vi samarbejdet med dem og deres samarbejdsarbejder i Danmark, som vi har belyst, at der er ikke noget velgørenhed i det projekt og kan derfor ikke stå på målt med det 100 procents markedsføring.

Vi valgte derfor i 2020 at etablere projektet dates4charity, som vores donationsgave og som led i vores humanitærprojekter.

STØT Palæstina året rundt med 100 kr ved at købe  vores dadler fra Palæstina eller få dem kvit og frit ved donation på 300 kr. Du har yderligere mulighed for at blive medlem og hvert år modtage en ramadangave med 1 kg. lækker Medjoul dadler fra Palæstina.

EUROPA 2016:

Støtte til moské projekter i Europa, herunder til udgivelse af islamiske bøger på dansk og andre sprog, er blot nogle af de ting din støtte kan blive brugt til med et medlemskab.

Vi har støttet Dansk Islamisk Center og andre islamiske projekter, som etablering af Zakatfonden og afholdelse af iftar og arrangementer i Europa, siden 2016.

MOSKE 2022:

Er det nok at bygge moskeer? Det mener vi ikke og derfor er vi gået sammen om at hjælpe foreninger og muslimer i Danmark med 3 overordnede mål:

AQIM AS-SALAH –  (Establish the prayer) Arabisk undervisning med udgangspunkt i Koranen med moderne undervisnings redskaber og undervisning på Dansk.

Hjælpe iværksætter med økonomisk viden, støtte og indsigt, men også som medvirkende til at udvikle aktive medborgere i et moderne samfund.

Støtter lokalsamfundet og giver de unge et opholdssted i hjertet af København til dannelse af indenditet og tilstedeværelse i en tralv og digitaliseret verden.

STØT OG RED LIV